Omschrijving Kenmerken Plattegrond Reageren

Omschrijving

Om de hoek van het winkelcentrum van Lunteren gelegen leuke maisonnette! Deze woning heeft een speelse indeling met eigen trapopgang, 2 slaapkamers, berging/kantoor en een eigen parkeerplaats in de kelder. Vanuit de lichte woonkamer heb je een vrij uitzicht en buiten tot rust komen doe je op je eigen dakterras.

Rustig wonen én toch op steenworp afstand van het centrum, het is hier mogelijk!

Vanwege de gunstige ligging zijn alle dagelijkse voorzieningen snel te bereiken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de winkels, horeca, gezondheidszorg, sportvoorzieningen, het treinstation maar ook diverse uitvalswegen. Bovendien ligt het Luntersche Buurtbosch zelfs om de hoek. Oftewel, een fijne centrale plek met alles op loopafstand.

Wij heten je van harte welkom aan de Wilbrinkstraat 2-13!

Indeling:
Begane grond:
Via de overdekte entree komen we in de hal met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping én grote berging. Deze berging is ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld je fietsen etc. Tevens is de berging middels een aparte buitendeur te bereiken, waardoor deze eenvoudig omgebouwd kan worden tot bijvoorbeeld kantoorruimte.

Eerste verdieping:
Via de trapopgang komen we op de eerste verdieping terecht. De overloop met trapopgang naar de tweede verdieping geeft ons toegang tot de woonkamer.

De ruime woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en duurzame spachtelputz wanden. Vanwege de grote ramen aan de voorzijde is de woning heerlijk licht en kijk je leuk weg! Met ongeveer 25 m2 aan oppervlakte is er meer dan genoeg ruimte voor een royale zithoek én een grote eettafel.

De open keuken is opgesteld in een hoekopstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals: combimagnetron, koelkast, afwasmachine, 1 ½ spoelbak, keramische kookplaat en afzuigkap.
Tussen de eerste verdieping en de tweede verdieping is een dakterras aanwezig. Door de ligging op het zuiden geniet je hier de hele dag van de zon! Bovendien heb je hier vrij uitzicht!

Tweede verdieping:
Via een vaste trap komen we op de tweede verdieping. De overloop met grote vaste kast geeft ons toegang tot de badkamer en twee slaapkamers. De grote vaste kast beschikt over een wasmachine- en drogeraansluiting en dient tevens als CV-ruimte met Remeha Tzerra 28 (2017)

De grootste slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, is voorzien van een mooie kastenwand. Met zijn 18 m2 aan oppervlakte is het hier wellicht mogelijk om twee kleinere slaapkamers te creëren indien mogelijk.
De royale badkamer is fraai betegeld en voorzien van een wastafelmeubel, ligbad, douchehoek en vrijhangend toilet.

Nadere gegevens:
• Instapklaar maisonnette in het centrum van Lunteren.
• Net om de hoek van het centrum waardoor je hier heerlijk rustig woont!
• Alle voorzieningen op loopafstand en parkeergelegenheid in de kelder van het
gebouw.
• Er zijn geen servicekosten verschuldigd voor deze maisonnette, wel zijn er servicekosten verschuldigd voor de parkeergarage (circa € 37,50 per maand) .

Verder lezen
Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak voor een bezichtiging!

    Kenmerken

    Overdracht
    Status Beschikbaar
    Aanvaarding In overleg
     
    Bouw
    Bouwjaar 1999
     
    Oppervlakten en inhoud
    Bruto inhoud 306 m³
     
    Indeling
    Aantal verdiepingen 2
     
    Begane grond
    Aantal kamers 2
    Aantal slaapkamers 2
     
    Aantal kamers 1
    Woonkamer lengte 555 cm
    Woonkamer breedte 439 cm
    Energie
     
    Kadastrale gegevens
    Gemeente Lunteren
    Sectie K
    Indexnummer 9
    Perceel 6937
     
    Buitenruimte
    Tuintype Zonneterras
    Tuin breedte 150 cm
    Tuin lengte 460 cm
    Tuin ligging Zuid
    Tuin Zonneterras
    Oppervlakte tuin 7 m²
     
    Parkeergelegenheid
    Parkeer faciliteit Parkeergarage

    Plattegrond