Omschrijving Kenmerken Plattegrond Reageren

Omschrijving

Op een prachtige centrale plek in Lunteren gelegen goed onderhouden en instapklaar appartement. Dit 3-kamer appartement bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een prachtig wijds uitzicht! Vanuit het zonnige balkon kijk je leuk de Julianastraat én Reeënlaan over.

Het instapklare appartement is onder andere voorzien van een eigen parkeerplaats, gezamenlijke berging, royale lichte woonkamer, half-open keuken en twee slaapkamers.

Het kleinschalige en gezellige appartementencomplex is in 2007 gebouwd en voorzien van een liftinstallatie.

De locatie is natuurlijk perfect. Om de hoek liggen letterlijk alle dagelijkse voorzieningen zoals supermarkt, diverse winkels, horecagelegenheden maar ook de doktersvoorzieningen.

Kortom, een prachtig modern appartement op een perfecte locatie voorzien van energielabel A!

Indeling:
Begane grond:
Ingang via gezamenlijke entree. Hier bevindt zich een trap en aan de achterzijde van de appartementen bevindt zich de liftinstallatie die ons naar de appartementen leidt. Laten we naar de eerste verdieping gaan.

Eerste verdieping:
Op de hoek bevindt zich het appartement waar het omgaat, nummer 21-3. We komen binnen in de hal met intercom, meterkast, geheel betegelde toiletruimte met fontein en toegang tot de overige vertrekken.

De woonkamer is voorzien van veel lichtinval door de vele ramen. Deze ramen geven tegelijkertijd weer een ruimtelijk gevoel en zorgen voor een leuk uitzicht. Verder is het geheel keurig afgewerkt met een laminaatvloer en strakke wanden. Er is voldoende ruimte voor een ruime zithoek als eettafel. De deur in de woonkamer geeft toegang tot het balkon.

De halfopen keuken is goed onderhouden en voorzien van al het benodigde inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en combimagnetron.

De grootste slaapkamer met inbouwkast geeft tevens toegang tot het balkon en is net zo als het gehele appartement voorzien van een mooie laminaatvloer. De andere, wat kleinere, slaapkamer bevindt zich meer richting de voordeur.

De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douchehoek, wastafel en aansluiting voor wasmachine. Tevens beschikt de badkamer over hulpvoorzieningen zoals een douchezitting. Uiteraard is deze ook gemakkelijk weg te halen.

De bergruimte in het appartement is voorzien van de cv-combiketel uit 2007. Deze ‘technische’ ruimte geeft natuurlijk ook extra opbergruimte voor het huishoudelijk apparatuur en je boodschappen.

Het balkon, gelegen op het westen, is een heerlijke plek om te genieten van de zon. Bovendien heb je een leuk uitzicht over straat waar altijd wel wat te zien is. Het zonnescherm zorgt ervoor dat je ook bij hete dagen in de schaduw buiten kunt zitten.

Zoals al eerder genoemd beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats aan de achterzijde van het complex. De gezamenlijke berging zorgt ervoor dat je ook je fiets veilig kunt stallen!

Bijzonderheden:
• Deze woning is veelzijdig, maar uitermate geschikt voor 50 plussers.
• Eigen parkeerplaats aan achterzijde van het appartementencomplex.
• Gezonde vereniging van eigenaren. De servicekosten bedragen circa € 144,- per maand.
• Dit appartement valt op door de goede indeling en de mooie centrale ligging vlakbij het centrum.
• Het appartement is uitstekend geïsoleerd en keurig afgewerkt.
• Bouwjaar: De woning is in 2007 gebouwd.
• Aanvaarding: De aanvaarding vindt plaats in overleg.
• Energielabel A

Verder lezen
Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak voor een bezichtiging!

    Kenmerken

    Overdracht
    Status Beschikbaar
    Aanvaarding In overleg
     
    Bouw
    Bouwjaar 2007
     
    Oppervlakten en inhoud
    Bruto inhoud 199 m³
     
    Indeling
    Aantal verdiepingen 1
     
    Begane grond
    Aantal kamers 3
    Woonkamer lengte 459 cm
    Woonkamer breedte 454 cm
    Aantal slaapkamers 2
    Energie
    Isolatie Volledig geisoleerd
    Soort verwarming Cv ketel
    Warm water Array
     
    Kadastrale gegevens
    Gemeente Lunteren
    Sectie K
    Indexnummer 6
    Perceel 7242
     
    Buitenruimte
    Tuintype Zonneterras
    Tuin breedte 148 cm
    Tuin lengte 290 cm
    Tuin ligging West
    Tuin Zonneterras
    Oppervlakte tuin 4 m²
     
    Parkeergelegenheid
    Parkeer faciliteit Openbaar parkeren, op eigen terrein

    Plattegrond