Omschrijving Kenmerken Plattegrond Reageren

Klompenmakershof 7

6741 SG Lunteren
Woonoppervlakte 89 m² wonen
Perceeloppervlakte 220 m² perceel
€ 515.000
Maak een afspraak

Omschrijving

Op een ideale locatie nabij het centrum van Lunteren gelegen geheel gemoderniseerde semi bungalow. Deze levensloopbestendige woning is vanaf 2017 op diverse fronten vernieuwd met alle luxe en comfort van deze tijd. Naast een slaap- en badkamer op de begane grond is er een royale woonkamer, mooie keuken en fijne achtertuin met berging aanwezig. Bovendien beschikt deze hoekwoning over een slaapkamer op de eerste verdieping

De locatie aan de Klompenmakershof is ideaal te noemen. Het betreft een rustig hofje waar enkel bestemmingsverkeer komt. En dit allemaal op loopafstand van het gezellige centrum van Lunteren. Hier bevinden zich uiteraard alle dagelijkse voorzieningen!

Ben je meer toe aan ontspanning? Fiets of wandel binnen een paar minuten naar het Luntersche Buurtbosch. En door de omliggende uitvalswegen ben je zo bij de snelwegen A30, A12 en A1. Hierdoor is er een perfecte verbinding met de rest van Nederland.

Kortom, op zoek naar een gelijkvloerse hoekwoning waar je zo in kan? Wij heten je van harte welkom aan de Klompenmakershof 7!

Indeling:
Begane grond:
Parkeer je auto op eigen terrein en stap de woning binnen. Bij binnenkomst zie je direct de strakke en lichte afwerking. De hal geeft je toegang tot de diverse vertrekken en is voorzien van de meterkast en de vernieuwde toiletruimte.

De royale woonkamer is voorzien van een mooie pvc-vloer, strakke wanden en een stucplafond. Mede door de grote ramen met openslaande deuren is de woonkamer heerlijk licht! Met ongeveer 25 m2 is er meer dan genoeg ruimte voor een leuke zithoek én een eetgedeelte.

Vanuit de woonkamer loop je zo de moderne keuken in. De keuken is aan de voorzijde van de woning gerealiseerd en heeft zodoende een leuk zicht op de straat. De keuken is in 2017 vernieuwd en uiteraard voorzien van al het benodigde inbouwapparatuur zoals: vaatwasser, inductie kookplaat, oven, koelkast, drie vriesladen en heel veel kastruimte! In de keuken is ook nog voldoende ruimte voor een (kleine) eettafel. Hier kun je bijvoorbeeld lekker rustig de dag beginnen met een bakje koffie.

De grote kast tussen de woonkamer en keuken geeft veel opbergruimte voor bijvoorbeeld je huishoudelijke apparatuur en boodschappen!

De slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft een mooi formaat. Er is genoeg ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en de kamer beschikt over een grote inbouwkast. Vanuit de slaapkamer is natuurlijk de badkamer te bereiken.

De badkamer is geheel betegeld in een mooie neutrale kleurstelling en zoals de gehele woning afgewerkt tot in de puntjes. Het geheel is voorzien van een groot wastafelmeubel met verlichting, designradiator, een grote inloopdouche en de aansluitingen voor het wasapparatuur.

Eerste verdieping:
Via de vaste trap loop je naar de overloop op de eerste verdieping. Op deze verdieping bereiken we de tweede slaapkamer met toegang tot het dakterras. De overloop is voorzien van de cv-installatie. De slaapkamer heeft tevens een mooi formaat en kan naar wens gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan een thuiswerkplek, hobbykamer of natuurlijk als slaapkamer. De vele ramen zorgen voor een heerlijk lichte kamer!

Exterieur:
De onderhoudsvrije achtertuin is gelegen op het noord-westen. Echter gezien de diepte van de tuin en lage gebouwen rondom is er altijd wel een plekje in de zon te vinden. Er is meer dan genoeg ruimte voor een comfortabel loungeset of een grote buitentafel. De overkapping is bijvoorbeeld een fijne plek om in alle rust en privacy van deze royale tuin te genieten!

De tuin is verzorgd aangelegd met mooie tegels, grote berging en achterom. Achterin de tuin staat de houten berging. Deze is voorzien van nieuw houtwerk en natuurlijk perfect te gebruiken voor het opbergen van je fietsen en tuingereedschap.

Bijzonderheden:
– In 2023 is de buitenkant (begane grond) voorzien van nieuw schilderwerk;
– In 2017 compleet gemoderniseerde gelijkvloerse hoekwoning;
– Keurig afgewerkt en altijd netjes bewoond!
– Parkeermogelijkheid op eigen terrein;
– Tuin tevens te bereiken middels poort;
– Prachtige seniorenwoning midden in het centrum van Lunteren;
– Gelegen in een fijne plezierige woonomgeving;

Verder lezen
Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak voor een bezichtiging!

    Kenmerken

    Overdracht
    Status Beschikbaar
    Aanvaarding In overleg
     
    Bouw
    Soort woning Bungalow
    Bouwtype Hoekwoning
    Bouwjaar 2000
     
    Oppervlakten en inhoud
    Bruto inhoud 317 m³
    Perceeloppervlakte 220 m²
     
    Indeling
    Aantal verdiepingen 2
     
    Begane grond
    Aantal kamers 1
    Aantal slaapkamers 1
     
    Aantal kamers 2
    Woonkamer lengte 679 cm
    Woonkamer breedte 357 cm
    Aantal slaapkamers 1
    Energie
    Isolatie Volledig geisoleerd
    Soort verwarming Cv ketel
    Warm water Array
     
    Kadastrale gegevens
    Gemeente Lunteren
    Sectie K
    Perceel 7071
    Oppervlakte 220 m²
     
    Buitenruimte
    Tuintype Achtertuin
    Tuin breedte 800 cm
    Tuin lengte 1080 cm
    Tuin ligging Noordwest
    Tuin Achtertuin
    Oppervlakte tuin 86 m²
     
    Parkeergelegenheid
    Parkeer faciliteit Op eigen terrein

    Plattegrond