Omschrijving Kenmerken Plattegrond Reageren

Omschrijving

Op de begane grond gelegen goed onderhouden 3-kamerappartement met eigen berging en parkeerplaats. Een groot voordeel van dit appartement is de eigen tuin van circa 25 m2 welke is gesitueerd op het zuiden! Bovendien is het appartement voorzien van twee slaapkamers (waarvan één wordt gebruikt als werkkamer), open keuken, lichte sfeervolle woonkamer én royale badkamer.

Het complex heeft een frisse uitstraling en ligt uitstekend gesitueerd ten opzichte van NS – station, uitvalswegen en binnen enkele minuten ben je per fiets in Veenendaal, Ederveen, Ede of Renswoude. De Vereniging van Eigenaren is actief en financieel gezond en het complex is voorzien van een intercom- en liftinstallatie. Dit appartement is geschikt voor zowel starters als senioren

Kortom, een uitgelezen kans om een instapklaar appartement mét eigen terras te betrekken!

Indeling:
Begane grond:
Het appartement is zowel via de entree in het hoofdgebouw te bereiken als via de tuin. De deur naar de tuin is in de praktijk natuurlijk ook als voordeur te gebruiken. Ideaal omdat je op deze manier echt je eigen ingang hebt. Laten we deze rondleiding beginnen bij de officiële voordeur.

Via de entree kom je in de ruime hal terecht welke voorzien is van toiletruimte, meterkast en toegang geeft tot alle vertrekken. In de hal bevindt zich een video-intercom om de hoofddeur in de entree van het complex te openen.Het appartement is keurig bijgehouden, een aantal jaar geleden is er bijvoorbeeld een nieuwe pvc-vloer gelegd.

De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een praktische inbouwkast met drie schuifdeuren waar alle kleren in opgeborgen kunnen worden.

De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douchecabine, wastafel en opbergmeubel. Zoals benoemd bevindt zich in de hal de toiletruimte.

De inpandige berging is voorzien van een aansluiting voor het wasapparatuur en cv-ketel uit 2019. Bovendien is deze ruimte ideaal voor het opbergen van je boodschappen, je huishoudelijke apparatuur én om de was op te hangen.

Kom verder in de woonkamer met open keuken. Wat een heerlijke ruimte is dit! Door de vele ramen is het appartement voorzien van veel daglicht. De open keuken is voorzien van al het benodigde inbouwapparatuur zoals combi-magnetron, 4-pits koken op gas, vaatwasser, carrousel, dimmende inbouwsportjes en koelkast. De woonkamer biedt genoeg ruimte voor zowel een ruime zithoek als grote eettafel. Middels de schuifdeur is de tweede (slaap)kamer te bereiken. Op dit moment wordt deze ruimte als verlengde van de woonkamer, echter biedt deze kamer natuurlijk veel mogelijkheden, gebruik de kamer bijvoorbeeld als extra slaapkamer, kantoor of speelkamer. Een andere optie is om de kamer bij de woonkamer te betrekken zodat de leefruimte hier extra groot wordt! Genoeg opties dus!

In de extra kamer bevindt zich ook de duer naar het terras. Het eerste gedeelte is overdekt, ideaal als je met je boodschappen thuis komt of bijvoorbeeld even overdekt buiten wilt zetten. Ook kun je hier al vrij snel in het winterzonnetje zitten. De tuin biedt verder genoeg ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel of bijvoorbeeld loungehoek. Het geheel is gelegen op het zuiden en zodoende schijnt in de tuin bijna de hele dag de zon! Liever even in de schaduw zitten? De tuin is voorzien van een groot knikarmscherm.

Bijzonderheden:
– Screens achterzijde geplaatst in 2020!
– Appartement is zowel geschikt voor starters als senioren;
– Volledig geïsoleerd appartement en voorzien van dubbele beglazing;
– Het appartement is kort gelegen bij diverse uitvalswegen en het NS-station;
– De servicekosten van de VVE bedragen circa €117,02 per maand;
– Definitief energielabel A;
– Terras gesitueerd op het zonnige zuiden en uitgerust met zonnescherm over de gehele breedte;
– Seperate berging en heeft een oppervlakte van circa 5 m2;
– Eigen parkeerplaats en voldoende bezoekersparkeerplaatsen;

Verder lezen
Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak voor een bezichtiging!

    Kenmerken

    Overdracht
    Status Verkocht
    Aanvaarding In overleg
     
    Bouw
    Bouwjaar 2003
     
    Oppervlakten en inhoud
    Bruto inhoud 202 m³
     
    Indeling
    Aantal verdiepingen 1
     
    Begane grond
    Aantal kamers 3
    Woonkamer lengte 744 cm
    Woonkamer breedte 311 cm
    Aantal slaapkamers 2
    Energie
    Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd
    Soort verwarming Cv ketel
     
    Kadastrale gegevens
    Gemeente Ede
    Sectie L
    Indexnummer 16
    Perceel 1248
     
    Buitenruimte
    Tuintype Zonneterras
    Tuin breedte 500 cm
    Tuin lengte 500 cm
    Tuin ligging Zuid
    Tuin Zonneterras
    Oppervlakte tuin 25 m²
     
    Parkeergelegenheid
    Parkeer faciliteit Op eigen terrein

    Plattegrond