Omschrijving Kenmerken Plattegrond Reageren

Omschrijving

Aan de rand van het centrum van Lunteren gelegen royale jaren ’30 vrijstaande woning! De Dorpsstraat 233 is voorzien van een ruime hoeveelheid woon- en perceeloppervlakte van respectievelijk 143 m2 en 599 m2.

Ben jij op zoek naar een royale eengezinswoning met vele gebruiksmogelijkheden? Dan is dit absoluut een buitenkans. Het geheel is namelijk voorzien van een grote uitbouw waar een slaapkamer en badkamer op de begane grond is gesitueerd. Zodoende is gelijkvloers wonen dus mogelijk. Dit kan ook ingevuld worden door het verlenen van mantelzorg van bijvoorbeeld een familielid. Uiteraard kan deze uitbouw ook als kantoor, praktijkruimte of als speelruimte voor de kinderen gebruikt worden. Mogelijkheden genoeg!

De auto’s kunnen geparkeerd worden op de lange eigen inrit of onder de carport welke achterop het perceel gesitueerd is.

En dit alles op een steenworp afstand van het centrum van Lunteren met al haar voorzieningen!

Ervaar de mogelijkheden en charme van deze woning en kom gerust kijken. Je bent van harte welkom!

Indeling:
Begane grond:
Rijd je auto de oprit op en kom via de voordeur deze karakteristieke woning binnen. De hal geeft toegang tot alle vertrekken, kelder en trapopgang naar de eerste verdieping.

De woonkamer is te bereiken middels de hal maar ook via de keuken. Er zijn een aantal dingen die gelijk opvallen, namelijk de hoeveelheid licht én ruimte. De woonkamer is maar liefst 37 m2 groot en ingericht in een woon- en eetkamer. De zithoek bevindt zich aan de voorzijde en de eetkamer aan de achterzijde. Ondanks dat de woning gemoderniseerd dient te worden is er al wel een fijne sfeer! Dit komt mede door de prachtige erker welke uitzicht geeft over de Dorpsstraat. Omdat de woning hoger dan de straat is gelegen kijkt niemand bij je naar binnen maar kun je vanuit je woonkamer wel leuk de straat over kijken.

De vele ramen aan de voor- zij- en achterzijde van de woning zorgen voor veel daglicht. De open haard zorgt voor de extra warmte en de airco juist weer voor de nodige verkoeling.

De woonkeuken is voorzien van een keukenblok met al het benodigde inbouwapparatuur zoals: inductiekookplaat, koelkast, wasbak, afzuigkap en voldoende opbergruimte. Deze ruimte biedt genoeg plek voor een grote eettafel waar met het gehele gezin gegeten kan worden. Niet genoeg opbergruimte in de keuken? Geen probleem, de kelder is ideaal voor het opbergen van je boodschappen en/of huishoudelijk apparatuur.

Middels een hal welke voorzien is van een toiletruimte, loopdeur naar buiten en ‘washok/berging’ bereiken we het achterste gedeelte van de woning. Dit gedeelte is een aantal jaar geleden gemoderniseerd en voorzien van een badkamer en slaapkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, vrij hangend toilet en wastafelmeubel. Deze ruimte is natuurlijk ook ideaal om mantelzorg te verlenen aan bijvoorbeeld een ouder of kind.

Eerste verdieping:
Middels de vaste trap bereiken we de overloop. De overloop geeft ons toegang tot vier slaapkamers, badkamer en toiletruimte. De slaapkamers zijn allen zeer royaal en respectievelijk 13,8 m2, 13 m2, 8,6 m2 en 8,4 m2 groot. De meeste slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast.

De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van een keukenblok met wastafel en geeft toegang tot het dakterras.

De badkamer is gedateerd en voorzien van douche en wastafel.

De bergzolder biedt extra opbergruimte.

Exterieur:
De royale tuin is keurig bijgehouden en is rondom de woning gelegen. Het geheel ligt op het westen en gezien de grootte van de tuin is er altijd wel een plekje in de zon én schaduw te vinden. Zo’n grote privacyvolle tuin op steenworp afstand van het centrum van Lunteren is uniek!

Aan de zijkant van de woning is een overkapping gerealiseerd waar je heerlijk in alle rust en vrijheid kan genieten van de prachtige tuin. De achterzijde van het perceel is voornamelijk bestraat en voorzien van een grote carport met berging. In de carport passen gemakkelijk twee auto’s!

Bijzonderheden:
– Grote vrijstaande woning met vele mogelijkheden!
– Lange inrit en carport aanwezig voor het parkeren van meerdere auto’s;
– Besloten grote tuin!
– Ondanks dat de woning gedateerd is biedt de hoeveelheid woon- en perceeloppervlakte een tal van mogelijkheden om hier je droomwoning te realiseren!
– Berging op achterzijde van perceel welke veel bergruimte voor tuingereedschap en fietsen biedt;
– Ideale woning voor een groot gezin!
– Alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels, basisscholen en sportverenigingen op loopafstand te bereiken;
– Tevens ben je met enkele minuten met de auto op de A30;
– Mogelijkheid voor dubbele bewoning / splitsing naar 2-onder-1-kap in overleg met de gemeente;

Verder lezen
Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak voor een bezichtiging!

    Kenmerken

    Overdracht
    Status Beschikbaar
    Aanvaarding In overleg
     
    Bouw
    Soort woning Eengezinswoning
    Bouwtype Vrijstaande woning
     
    Oppervlakten en inhoud
    Bruto inhoud 629 m³
    Perceeloppervlakte 599 m²
     
    Indeling
    Aantal verdiepingen 2
     
    Begane grond
    Aantal kamers 4
    Aantal slaapkamers 4
     
    Aantal kamers 2
    Woonkamer lengte 925 cm
    Woonkamer breedte 396 cm
    Aantal slaapkamers 1
    Energie
     
    Kadastrale gegevens
    Gemeente Lunteren
    Sectie K
    Perceel 5622
    Oppervlakte 599 m²
     
    Buitenruimte
    Tuintype Tuin rondom
    Tuin Tuin rondom
     
    Parkeergelegenheid
    Parkeer faciliteit Op eigen terrein

    Plattegrond