Omschrijving Kenmerken Plattegrond Reageren

Omschrijving

Aan een rustige straat gelegen instapklare uitgebouwde eengezinswoning. De afgelopen jaren hebben de huidige bewoners de woning compleet gemoderniseerd. Zo is de woning aan de achterzijde uitgebouwd en beschikt het geheel over een nieuwe badkamer, drie ruime slaapkamers en aangelegde achtertuin met schuur én veranda.
De Tesselschadestraat 14 is niet alleen voorzien van veel woonoppervlakte (circa 130 m2) maar ook gelegen op een zeer ruim perceel van 200 m2

En dit alles in een ruim opgezette buurt nabij het centrum van Barneveld en het Oosterbos. Alle dagelijkse voorzieningen zoals scholen, winkels en sportverenigingen zijn op korte afstand gelegen. In de omgeving is er voldoende parkeergelegenheid.

Enthousiast geworden van deze royale instapklare eengezinswoning? Wij heten je van harte welkom!

Indeling:
Begane grond:
Parkeer je auto voor de deur en kom via de aangelegde voortuin de voordeur binnen. Welkom! Het eerste wat opvalt in deze woning is de afwerking. Alles is prachtig verbouwd/gemoderniseerd en keurig onderhouden. De hal is bijvoorbeeld voorzien van binnenklinkers, lambrisering en strak gestucte wanden. De hal geeft toegang tot de toiletruimte, trapopgang naar de eerste verdieping, vaste kast en toegang tot de eetkamer.

Kom verder in de eetkamer. Door de uitbouw (2022) aan de achterzijde van de woning is de begane grond ontzettend ruim geworden. Aan de voorzijde is de eetkamer gesitueerd, hier past gemakkelijk een grote eettafel om met het hele gezin en/of vrienden te dineren. De houtkachel zorgt voor net dat beetje extra sfeer (en warmte).

De keuken is opgesteld in een L-vorm en voorzien van al het benodigde inbouwapparatuur zoals: 6 pits fornuis met oven, vaatwasser, spoelbak en afzuigkap. De vele kastjes bieden genoeg opbergruimte!

De woonkamer is in de uitbouw gerealiseerd. Een prachtige kastenwand, vloerverwarming en een grote schuifpui naar buiten. Een heerlijke ruimte om ’s avonds met een bakje koffie de dag door te nemen! De schuifpui in combinatie met het grote raam aan de voorzijde geeft veel daglicht. De mooie plavuizenvloer, gestucde wanden en stucplafonds met spotjes geven maar weer eens aan hoe netjes alles is afgewerkt.

De hal aan de achterzijde van de woning is praktisch en voorzien van een loopdeur naar buiten. Ideaal! Op deze manier kom je niet gelijk de woonkamer vanuit buiten in.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot de drie verzorgde slaapkamers en badkamer. De slaapkamers hebben allen een goed formaat en zijn respectievelijk 9,8 m2, 13,1 m2 en 8 m2 groot. Alle slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast!

En dan de badkamer, wat een plaatje! De geheel betegelde badkamer is van alle gemakken voorzien zoals bad, douchehoek, vrijhangend toilet, dubbele wastafel, designradiator en vloerverwarming. De badkamer is in 2020 compleet vernieuwd.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap bereiken we de tweede verdieping. Deze verdieping biedt alle mogelijkheden om geheel naar eigen wens en smaak in te richten en af te werken. Op dit moment is deze verdieping in gebruik als bergruimte/wasruimte en bevindt zich hier de C.V. installatie en aansluitingen voor wasmachine en droger. Het dakraam zorgt voor het nodige daglicht.

Exterieur:
We vallen bijna in herhaling maar ook de tuin is weer perfect verzorgd. In 2023 is de tuin opnieuw aangelegd en voorzien van bestrating, plantenborders en kunstgras. De schuur hebben de huidige eigenaren in gebruik als ‘barretje’ maar kan natuurlijk ook ingericht worden als kantoorruimte, praktijkruimte of gewoon als schuur.
De veranda achterop het perceel is een heerlijke plek om te genieten van alle privacy en rust. Zo’n royale tuin zien wij bij tussenwoningen zelden!

Bijzonderheden:
– Zeer royale uitgebouwde eengezinswoning;
– Uitbouw in 2022 gerealiseerd;
– Perfecte afwerking door de gehele woning;
– Parkeerplaatsen voor de deur;
– Algemene voorzieningen op loopafstand;
– Snelwegen A30 en A1 zijn binnen enkele minuten bereikbaar;

Verder lezen
Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak voor een bezichtiging!

    Kenmerken

    Overdracht
    Status Verkocht onder voorbehoud
    Aanvaarding In overleg
     
    Bouw
    Soort woning Eengezinswoning
    Bouwtype Tussenwoning
    Bouwjaar 1960
     
    Oppervlakten en inhoud
    Bruto inhoud 456 m³
    Perceeloppervlakte 200 m²
     
    Indeling
    Aantal verdiepingen 3
     
    Begane grond
    Aantal kamers 3
    Aantal slaapkamers 3
     
    Aantal kamers 1
     
    Aantal kamers 1
    Woonkamer lengte 367 cm
    Woonkamer breedte 594 cm
    Energie
    Soort verwarming Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk, houtkachel
     
    Kadastrale gegevens
    Gemeente Barneveld
    Sectie G
    Perceel 7305
    Oppervlakte 200 m²
     
    Buitenruimte
    Tuintype Achtertuin
    Tuin breedte 600 cm
    Tuin lengte 1170 cm
    Tuin ligging Zuidoost
    Tuin Achtertuin
    Oppervlakte tuin 70 m²
     
    Parkeergelegenheid
    Parkeer faciliteit Openbaar parkeren

    Plattegrond