Omschrijving Kenmerken Plattegrond Reageren

Omschrijving

Aan een rustige straat gelegen geheel gemoderniseerde tussenwoning. De Hulweg 56 is voorzien van een speelse indeling met een nieuwe keuken, mooie badkamer, zonnepanelen, royale achtertuin en drie slaapkamers. Een betaalbare eengezinswoning welke absoluut instapklaar is!

De royale achtertuin is tevens een groot pluspunt van deze woning. De tuin is netjes aangelegd en voorzien van een berging én veranda.

Het centrum van Lunteren is op loopafstand te bereiken en binnen een paar minuten ben je op de snelweg A30. De woning bevindt zich in een gezellige en kindvriendelijke wijk, met een kinderdagopvang en basisschool om de hoek.

Kortom, ben jij op zoek naar een instapklare eengezinswoning aan een rustige straat met alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand? Wij heten je van harte welkom aan de Hulweg 56!

Begane grond:
Parkeer je auto vooraan de straat en kom verder via de aangelegde voortuin. Bij binnenkomst in de hal is de trapopgang met trapkast en meterkast, toiletruimte, badkamer en woonkamer te bereiken.

De woonkamer betreden we middels een houten schuifdeur. Het eerste wat opvalt is de hoeveelheid ruimte en licht. Door de uitbouw van 2,5 meter aan de achterzijde van de woning is de begane grond zeer royaal en in een L-vorm gesitueerd. Op deze manier is er meer dan genoeg ruimte voor zowel een grote zithoek als grote eettafel.
Het vele natuurlijke daglicht wordt gevormd door het grote raam aan de voorzijde en de schuifpui aan de achterzijde. De woonkamer en eetkamer zijn voorzien van een nette laminaat vloer.

De keuken is in 2021 compleet vernieuwd en bestaat uit twee delen, het spoeleiland en kookgedeelte. De keuken is voorzien van het volgende inbouwapparatuur: afzuigkap, 6-pits gasfornuis met oven, vaatwasser, kokend waterkraan en spoelbak.
Het is mogelijk (door het plaatsen van een schuifdeur) de woonkamer en eetkamer van elkaar af te sluiten indien gewenst.

De royale badkamer is ook gelegen op de begane grond. De badkamer is luxe en modern en betegeld in een combinatie van donker- en lichtgrijze kleuren. Het geheel is voorzien van een bad, inloopdouche en dubbele wastafel.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop treffen we drie slaapkamers, waarvan één aan de voorzijde en twee aan de achterzijde. Tevens is op deze verdieping de aansluiting voor de wasmachine te vinden. Deze aansluiting tref je in een ruimte die voorzien is van een cv-ketel en een raam voor natuurlijke ventilatie. Alle slaapkamers zijn voorzien van een keurig onderhouden laminaatvloer.

De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een wastafelmeubel en de slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een airco.

De bergzolder is middels het luik op de overloop te bereiken.

Exterieur:
De onderhoudsvrije tuin is prachtig aangelegd met een groot terras, diverse bestrating en beplanting. De tuin is gelegen op het noordwesten en is voorzien van een royale veranda. Hier kun je heerlijk genieten van een zomers avondzonnetje. Naast de veranda is de berging gesitueerd, ideaal voor het opbergen van je tuingereedschap en fietsen.

Bijzonderheden:
– Uitbouw van 2,5 meter aan de woonkamer;
– Luxe badkamer;
– Royale tuin met veranda;
– Loopafstand van centrum van Lunteren;
– Grotendeels kunststof kozijnen;
– Voorzien van vloerisolatie;
– Voorzien van 6 zonnepanelen;

Verder lezen
Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak voor een bezichtiging!

    Kenmerken

    Overdracht
    Status Verkocht onder voorbehoud
    Aanvaarding In overleg
     
    Bouw
    Soort woning Eengezinswoning
    Bouwtype Tussenwoning
    Bouwjaar 1953
     
    Oppervlakten en inhoud
    Bruto inhoud 302 m³
    Perceeloppervlakte 197 m²
     
    Indeling
    Aantal verdiepingen 2
     
    Begane grond
    Aantal kamers 3
    Aantal slaapkamers 3
     
    Aantal kamers 1
    Woonkamer lengte 525 cm
    Woonkamer breedte 355 cm
    Energie
    Isolatie Vloerisolatie, dubbel glas
    Soort verwarming Cv ketel
     
    Kadastrale gegevens
    Gemeente Lunteren
    Sectie C
    Perceel 4310
    Oppervlakte 197 m²
     
    Buitenruimte
    Tuintype Achtertuin
    Tuin breedte 650 cm
    Tuin lengte 1400 cm
    Tuin ligging Noordwest
    Tuin Achtertuin
    Oppervlakte tuin 91 m²
     
    Parkeergelegenheid
    Parkeer faciliteit Openbaar parkeren

    Plattegrond