Omschrijving Kenmerken Plattegrond Reageren

Omschrijving

Op een rustige locatie gelegen ruime en goed verzorgde hoekwoning aan de Klokkegat 23 in Lunteren. Met een totale gebruikersoppervlakte van 148m², vier slaapkamers (met de mogelijkheid voor 5), een open woonkamer, instapklare keuken en badkamer, ruime achtertuin en de mogelijkheid voor kantoor of praktijk aan huis, is dit de ideale gezinswoning. Bovendien beschikt het geheel over een grote tuin rondom de woning!

Gelegen aan Klokkegat, ligt deze woning in een rustige en kindvriendelijke wijk in Lunteren. In de nabije omgeving zijn scholen, supermarkten, Ov-voorzieningen en sportclubs aanwezig. Bovendien is het Lunterse Buurtbos op loopafstand te bereiken. Dit maakt het tot een aantrekkelijke en gewilde locatie. De bereikbaarheid is goed, dankzij de uitvalswegen in vele richtingen. Het treinstation van Lunteren is tevens per fiets binnen enkele minuten te bereiken. Naast een eigen oprit met garage, is er rondom de woning voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Wij heten je van harte welkom aan de Klokkegat 23 te Lunteren!

Indeling:

Begane grond:
Bij binnenkomst in de woning arriveer je in een ruime en goed afgewerkte hal. Deze biedt toegang tot de toiletruimte en de trap naar de 1e verdieping. De toiletruimte is betegeld en voorzien van een staand toilet met wastafel.

De hal is middels een deur gescheiden van de woonkamer. Zodra je de woonkamer betreedt, valt de hoeveelheid natuurlijk daglicht direct op. De grote raampartijen voorzien de ruimte van veel licht en de open indeling maakt het mogelijk om een volwaardige zit- en eethoek te creëren.

Aan de voorzijde van de woning is de keuken gesitueerd. Deze is van allerhande inbouwapparatuur voorzien. Een inductiekookplaat met afzuigkap, ingebouwde oven, koelkast en vaatwasmachine maken de keuken instapklaar. De aanwezige kastjes en lades creëren slimme opbergmogelijkheden.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Elke slaapkamer is ruim, goed onderhouden en wordt van veel lichtinval voorzien. Ze bieden voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed, bureau en opbergmeubel. Eén slaapkamer is voorzien van een ingebouwde kastruimte.

Grenzend aan de overloop is de badkamer gesitueerd. Deze is ruim, betegeld en voorzien van een ligbad met douchekop, staand toilet, dubbele wastafel met spiegel en opbergmeubel. Tevens is er een witgoedaansluiting aanwezig.

2e verdieping:
De trap begeleidt je naar de 2e verdieping, waar zich nog een ruime slaapkamer bevindt. Deze slaapkamer is zeer ruim en biedt de mogelijkheid voor het creëren van nog één extra (slaap)kamer. Desgewenst kan het als werk- of hobbyruimte fungeren. De Cv-ketel is hier gesitueerd. Dit maakt het een multi-inzetbare ruimte.

Buiten:
Vanuit de woonkamer betreedt je de achtertuin. Grotendeels bestraat, maar ook voorzien van groen, is het een goed onderhouden tuin. Het overdekte terras is ruim genoeg om een lounge set of buitentafel te plaatsen. Achterin de tuin is een berging aanwezig, geschikt als kantoor- of praktijkruimte. De garage is eveneens toegankelijk vanuit de tuin. Middels de poort kan de tuin betreden en verlaten worden.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte: 148 m²
– Inhoud: 581,19m³
– Bouwjaar: 1983
– Ruime gezinswoning
– Vier slaapkamers met de mogelijkheid voor een vijfde;
– Ruime woonkamer;
– Goed onderhouden royale achtertuin;
– Eigen garage én berging;
– Op korte afstand van alledaagse voorzieningen;
– Uitvalswegen nabij;

Verder lezen
Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak voor een bezichtiging!

    Kenmerken

    Overdracht
    Status Verkocht
    Aanvaarding In overleg
     
    Bouw
    Soort woning Eengezinswoning
    Bouwtype Hoekwoning
    Bouwjaar 1983
     
    Oppervlakten en inhoud
    Bruto inhoud 581 m³
    Perceeloppervlakte 350 m²
     
    Indeling
    Aantal verdiepingen 3
     
    Begane grond
    Aantal kamers 1
    Aantal slaapkamers 1
     
    Aantal kamers 3
    Aantal slaapkamers 3
     
    Aantal kamers 1
    Woonkamer lengte 638 cm
    Woonkamer breedte 567 cm
    Energie
     
    Kadastrale gegevens
    Gemeente Lunteren
    Sectie C
    Perceel 3412
    Oppervlakte 350 m²
     
    Buitenruimte
    Tuintype Tuin rondom
    Tuin Tuin rondom
     
    Parkeergelegenheid
    Parkeer faciliteit Openbaar parkeren, op eigen terrein

    Plattegrond